-

Archief van seminars en lesdagen

In omgekeerde chronologische volgorde heb ik hier enkele seminars / lesdagen vermeld die ik heb georganiseerd of gegeven. Op die manier kan men een indruk krijgen van de verschillende seminars.

Lesdag Radar 9.2 en Encyclopaedia Homeopathica 2.2 - Juni 2006

De lesdag is zeer goed bevallen bij de verschillende deelnemers. Er ontstaat nu meer routine waardoor de lesdag soepeler en en makkelijker verloopt dan al het geval was.

Klik hier om de beoordelingen van de lesdag te bekijken.

Lesdag Radar 9.2 en Encyclopaedia Homeopathica 2.2 - Mei 2006

De lesdag is goed bevallen bij mij en de meeste deelnemers. Er is meer routine gekomen waardoor meer aandacht gegeven kon worden aan individuele opmerkingen en vragen.

Klik hier om de beoordelingen van de lesdag te bekijken.

Lesdag Radar 9.1 en Encyclopaedia Homeopathica 2.1 - Februari 2006

Lesdag 11 februari 2006

Via René Otter werden contacten gelegd met het Suomen Homeopaattisen Lääketieteen Instituuttiin in Helsinki. Omdat ook daar de behoefte aan uitleg in Radar en EH groot is ben ik een weekeinde naar Helsinki gegaan om daar les te geven. Ik heb veel gehad aan de input van de vorige lesdag, zodat ik het programma nog iets kon aanpassen. De lesdag was erg leuk en het was een bijzondere ervaring. De ontvangst en contacten waren zeer prettig en gastvrij. Gelukkig heb ik ook nog wat tijd gehad om de stad te verkennen en lokale delicatessen uit te proberen.

Ook hier was het overgrote deel erg blij met de lesdag getuige de e-mail die een deelneemster stuurde naar Archibel:

"Dear Archibel people, and especially Rob (who made it all look easy and simple),

Thank you for an interesting and efficient Radar-education in Helsinki, Finland! I have been using Radar happily for years -and have been begging for some kind of user education all that time. Even when Radar is eary to use, there are some details you do not find on your own. And although I am using the 8.2 version (of course the 9.X is even nicer!) I could get some new things from the session. So thank you - better late than never...

Best wishes,
Kristiina Zaeske"

Klik hier om de beoordelingen van de lesdag te bekijken.

Lesdag Radar 9.1 en Encyclopaedia Homeopathica 2.1 - Januari 2006

Lesdag 29 januari 2006

Ik word regelmatig gevraagd om uitleg, tips en trucs met betrekking tot de software programma's Radar en Encyclopaedia Homeopathica. Vandaar dat ik op het idee kwam om een instructiedag te organiseren waarbij ik mensen leer hoe ze makkelijker en efficiënter met de software om kunnen gaan. Aan de hand van praktische voorbeelden en praktijksituaties heb ik geprobeerd uit te leggen hoe men met de software om kan gaan.

Het merendeel van de deelnemers was erg blij met de uitleg en gaf aan dat ze nu veel meer met de software kunnen doen. Ook de wijze waarop de lesdag georganiseerd werd is zeer goed bevallen bij de deelnemers.

Klik hier om de beoordelingen van de lesdag te bekijken.

Seminar Dr. F.J. Adajania - November 2004

Farhad en Rob tijdens seminar november 2004

Dr. Farhad Adajania heb ik leren kennen tijdens mijn Clinical Training Course in Mumbai (zie pagina 'Over mij'). Ik was al vrij snel onder de indruk van zijn kennis en kunde. Nadat ik terug kwam in Nederland heb ik contact gehouden met Farhad en heb ik voorgesteld om een seminar te organiseren. Hij heeft de 6 dagen die het seminar duurde voorbereid en heeft ter ondersteuning vele PowerPoint presentaties gemaakt. De onderwerpen die ter sprake kwamen waren onder andere:

  • Gynaecologie
  • Pediatrie
  • Dermatologie
  • Materia medica van de slangen
  • Miasma's


De participanten hebben zelf ook werk moeten verrichten omdat ter ondersteuning van de theorie en materia medica veel papercases uit de praktijk werden gebruikt. Deelnemers moesten deze zelf oplossen voordat ze besproken werden.

Het seminar is bij de aanwezigen zeer goed ontvangen. Volgens de deelnemers was de kwaliteit zeer hoog, het was heel makkelijk om eigen vragen te stellen en te bespreken en was de verzorging van het seminar heel goed. Farhad vond het zelf ook heel leuk om te doen en is van plan om vaker terug te komen naar Nederland.

Een stukje presentatie dat tijdens het seminar besproken werd is op deze webpagina te bekijken.

 

 

Nieuws

Copyright 2012 Klassieke Homeopathie Rob Willemse - webdesign Lutra Design