-

Stage

Voor veel homeopathie studenten is het moeilijk om praktische ervaring op te doen tijdens de studie. Vandaar dat ik heb besloten om een stage mogelijkheid aan te bieden. Er zijn veel mogelijkheden wat betreft de invulling van de stage afhankelijk van het niveau en de behoefte van de student. Enkele mogelijkheden zijn bijvoorbeeld:

  • Als groep een patiënt behandelen en bespreken
  • Individueel één of meerdere patiënten behandelen
  • Begeleiding of uitwisselen van ideën met betrekking tot zogenaamde papercases
  • Etc.


De mate waarin de stagiair betrokken is bij de behandeling is variabel en afhankelijk van de ervaring, kennis en kunde.

Omdat patiënten het vaak niet prettig vinden dat er een stagiair bij de behandeling betrokken wordt, is het wel de bedoeling dat stagiaires voor hun eigen patënten zorgen. Op die manier wil ik voorkomen dat patiënten geconfronteerd worden met ongewenste situaties.

Indien er interesse is om stage te lopen in mijn praktijk dan kan het beste contact op worden genomen om het een en ander te bespreken.

Werkgroep / Bijscholing

Indien men dat wenst kan ik uitleg geven over een bepaald onderwerp of onderdeel van homeopathie. Men kan denken aan materia medica, repertorium, theorie, casuïstiek, etc. De duur en frequentie van de bijeenkomsten kunnen afhankelijk van het onderwerp en behoefte gepland worden. Het is mogelijk om individueel of met een klein groepje aan de bijeenkomsten mee te doen. Uitleg kan desgewenst in mijn praktijk of ergens anders gegeven worden.

 

 

Nieuws

Copyright 2012-2024 Klassieke Homeopathie Rob Willemse - webdesign Lutra Design