-

Samenwerking huisarts Den Haag

Samenwerking huisartsenpraktijk

Vanaf januari 2009 ben ik een samenwerkingsverband met de huisartsen praktijk van Dr. Suliman begonnen. Het is de bedoeling dat Dr. Suliman en ik kennis en vaardigheden uitwisselen. Dat houdt onder andere in dat de bestaande diensten van de huisartsenpraktijk aangevuld worden met behandelingen door middel van klassieke homeopathie. Daarnaast wil ik natuurlijk zelf ook veel opsteken over regulier medische aspecten en doe ik meer ervaringen op waardoor ik hoop mijn patiënten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Samen organiseren we ook nascholingen voor klassiek homeopaten. Dr. Suliman verzorgt het medisch gedeelte van de nascholingen en ik verzorg het klassiek homeopathisch gedeelte.

Een keer per week ben ik in de huisartsenpraktijk van Dr. Suliman om daar homeopathische consulten te doen. Dinsdag is de vaste dag.

De volledige adres- en contact gegevens van de huisartsenpraktijk zijn:

Huisartsenpraktijk R. Suliman
Vaillantlaan 410
2526 HW Den Haag


Grotere kaart weergeven

Afspraken

Voor het maken van een afspraak voor een homeopathisch consult of meer informatie kunt u het beste met mij contact opnemen.

Meer informatie

Voor meer informatie over klassieke homeopathie, de inhoud en werkwijze met betrekking tot de behandeling in de huisartsenpraktijk kunt u met mij contact opnemen.

Voor meer informatie over de huisartsenpraktijk (o.a. routebeschrijving) zie de website van Dr. Suliman.

 

 

Nieuws

Copyright 2012-2024 Klassieke Homeopathie Rob Willemse - webdesign Lutra Design