-

Overzicht nascholingen

De meest recente nascholingen staan vermeld op de website van het Opleidingscentrum Klassieke Homeopathie.Eventueel kan je ook automatisch op de hoogte worden gehouden van nieuwe informatie (waaronder seminars) door je email adres op onze verzendlijst te zetten, door deze pagina te bezoeken (www.robwillemse.nl/nascholing) of door middel van de RSS feed. Wilt u zich direct inschrijven dan kunt u met behulp van het inschrijfformulier uw gegevens doorgeven.

Vithoulkas Video Opleiding: All the Sectrets of Homeopathy

G. Vithoulkas is een van de belangrijkste homeopaten. Zijn uit 45 jaar praktijk ervaring gegroeide inzichten in de homeopathie zijn bepalend geweest voor de ontwikkeling ervan in de afgelopen 35 jaar. Vithoulkas heeft de 4-jarige opleiding gegeven in Alonissos. De levendige en inspirerende colleges zijn op video opgenomen, zodat ook mensen die niet in staat zijn naar Griekenland te reizen, ze kunnen volgen. Uit het oorspronkelijke materiaal is het meest interessante, de 'highlights' van de gegeven college's geselecteerd. De onderwerpen zijn theorie, materia medica en live casuÔstiek met analyses en follow ups. Zijn lessen geven op een heel praktische manier inzicht in vele theoretische aspecten van de homeopathie, zonder daarbij de filosofie tekort te doen. Hij heeft ervaring met de behandeling van patiŽnten met alle mogelijke pathologieŽn en kan dus ook zeer waardevolle informatie geven voor moeilijke cases met medicijngebruik. Voor meer informatie zie de pagina met de uitgebreide informatie over de Vithoulkas Video Opleiding.

Gebruik Radar en Encyclopedia Homeopathica - 5 mei 2012

Tijdens deze nascholing zal uitgelegd worden hoe je het meeste kunt halen uit de software Radar en Encyclopedia Homeopathica. Deze nascholing wordt georganiseerd door het Opleidingscentrum Klassieke Homeopathie. Voor meer informatie zie de pagina over Nascholing Radar & Encyclopedia Homeopathica.

Kinderziekten: medisch en klassiek homeopathisch perspectief - 12 mei 2012

Tijdens deze nascholing zullen de kinderziekten een centrale rol spelen. Vanuit medisch en klassiek homeopathisch perspectief zullen de voornaamste klachten met betrekking tot kinderziekten besproken worden. Deze nascholing wordt georganiseerd door het Opleidingscentrum Klassieke Homeopathie. Voor meer informatie zie de pagina over nascholing Kinderziekten. Het medisch gedeelte is ook geschikt voor andere complementaire therapeuten dan homeopaten.

Cardiovasculaire klachten: medisch en klassiek homeopathisch perspectief - 1 september 2012

Tijdens deze nascholing zullen de cardiovasculaire ziekten een centrale rol spelen. Vanuit medisch en klassiek homeopathisch perspectief zullen de voornaamste klachten met betrekking tot cardiovasculaire klachten besproken worden. Deze nascholing wordt georganiseerd door het Opleidingscentrum Klassieke Homeopathie. Voor meer informatie zie de pagina over nascholing Cardiovasculaire klachten. Het medisch gedeelte is ook geschikt voor andere complementaire therapeuten dan homeopaten.

Ontwikkelingspsychopathologie: medisch en klassiek homeopathisch perspectief - 3 november 2012

Tijdens deze nascholing zullen de ontwikkelingsstoornissen bij kinderen een centrale rol spelen. Vanuit medisch en klassiek homeopathisch perspectief zullen de voornaamste klachten met betrekking tot ontwikkelingstoornissen besproken worden. Deze nascholing wordt georganiseerd door het Opleidingscentrum Klassieke Homeopathie. Voor meer informatie zie de pagina over nascholing Ontwikkelingspsychopathologie. Het medisch gedeelte is ook geschikt voor andere complementaire therapeuten dan homeopaten.

Dermatologische klachten: medisch en klassiek homeopathisch perspectief - 8 december 2012

Tijdens deze nascholing zullen de dermatologische klachten een centrale rol spelen. Vanuit medisch en klassiek homeopathisch perspectief zullen de voornaamste klachten met betrekking tot kinderziekten besproken worden. Deze nascholing wordt georganiseerd door het Opleidingscentrum Klassieke Homeopathie. Voor meer informatie zie de pagina over nascholing Dermatologische klachten. Het medisch gedeelte is ook geschikt voor andere complementaire therapeuten dan homeopaten.

Verzendlijst

Indien je op de hoogte wil worden gehouden van nieuwe seminars en bijscholing dan kan je je aanmelden voor de verzendlijst of kijk regelmatig op deze pagina (www.robwillemse.nl/nascholing)

Vorige nascholingen

Bij sommige nascholingen kan je een samenvatting van de evaluatieformulieren zien.

 

 

Nieuws

Copyright 2012-2024 Klassieke Homeopathie Rob Willemse - webdesign Lutra Design